Abeos

Onze Historie

Abeos Uitzendbureau is ontstaan vanuit de agrarisch en regionaal opererende coöperatie Abeos, opgericht in 1963. Vanuit deze basis is Abeos Uitzendbureau ontstaan én uitgegroeid tot een 2.500 mensen tellend uitzendbureau in de industrie, logistiek, food en groensector. Momenteel hebben we 10 vestigingen in Nederland.

Hoe het begon

Onze roots maken wie wij vandaag de dag zijn en hoe wij werken. Vakkundig, doelgericht en met daadkracht. En dat allemaal met de vertrouwde nuchtere mentaliteit uit het oosten. Dat hebben we te danken aan de oprichting van de Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging in 1963.

De Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging was een bedrijf van en voor agrariërs. Het hoofddoel: de continuïteit van het agrarisch bedrijf waarborgen. Zodra een ondernemer ziek werd of overleed, konden leden van de vereniging een beroep doen op medewerkers van Abeos. Schouders eronder en elkaar helpen in tijden dat het nodig is.

Daar bleef het niet bij. Abeos-medewerkers zijn door de jaren breder inzetbaar geworden vanwege sectorspecifieke vaardigheden. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om via Abeos agrarisch medewerkers in vaste dienst te nemen. Sinds een aantal jaren ook buiten de agrarische sector, zoals bij bedrijven in de bouw, metaalsector, grond-, weg-, en waterbouw, groensector en transportsector. Inmiddels is het uitzenden en detacheren van mbo en hbo/wo gediplomeerd personeel ondergebracht bij Abeos Uitzendbureau.

Over Abeos

Kom bij ons langs.

Online inschrijven kan bij ons binnen 1 minuut. Liever persoonlijk contact? Dat kan! We hebben 10 vestigingen verspreid over Nederland. Samen met jouw persoonlijke flexconsultant vind jij het werk dat je zoekt!