Abeos
  1. review

review

Barry Beijering

Mijn werk is super leuk. Dankzij Abeos kan ik doen waar ik van hou. Bedankt!

---

Anoniem

Inderdaad geen gedoe, gewoon makkelijk solliciteren! Mijn eerste kennismaking met Abeos Uitzendbureau was top: solliciteren gaat zoals beloofd super makkelijk en snel!

---

Bert Timmer

"Alles is erop gericht om topkwaliteit bollen te leveren. Het is mooi werk. Je moet een goed oog hebben voor het gewas. Een spits blad kan wijzen op een virus”

---

Kwekerijmedewerker Reinier Alberts

"Doordat ik mijn schouder uit de kom heb gehad, kon ik mijn oude werk niet meer doen.’ Abeos vond ander werk voor me en ik vind dit nog leuker ook!"

---

Heftruckchauffeur Geert Klein Heerenbrink

“M’n certificaten voor shovel en heftruck had ik al op zak en onlangs heb ik met goed gevolg de cursus voor kraanmachinist doorlopen. Alle drie via Abeos!”

---

Paula Herweijer

“Ik wist niet dat Abeos in zoveel verschillende disciplines actief is. Ik ben al bijna 25 jaar dierenarts en deze functie is weer een heel nieuwe uitdaging voor mij.”

---

Online solliciteren of inschrijven in 1 minuut

Online solliciteren of inschrijven in 1 minuut

Bij Abeos Uitzendbureau houden we niet van gedoe. Dus geen lange formulieren of verplicht uploaden van je CV. Gewoon binnen 1 minuut solliciteren of inschrijven voor een leuke baan. Daarna hoor je binnen een werkdag van ons. Ontdek het zelf!