Abeos Uitzendbureau en het perspectief op een hypotheek

Abeos Uitzendbureau is aangesloten bij de Stichting Perspectiefverklaring.

Kan ik als flexwerker een hypotheek krijgen?

Ja, dit is mogelijk. De perspectiefverklaring biedt flexwerkers de mogelijkheid om een hypotheek aan te vragen bij een groot aantal hypotheekverstrekkers.

Om in aanmerking te komen voor een perspectiefverklaring moet je 52 gewerkte weken hebben via Abeos Uitzendbureau. Daarnaast wordt er gekeken naar jouw toekomstige mogelijkheden om een inkomen te vergaren. De perspectiefverklaring laat zien dat er een objectief onderzoek heeft plaatsgevonden naar jouw toekomstige arbeidsmarktpositie en verdiencapaciteit.

Dit geeft de hypotheekverstrekker het vertrouwen dat er een realistische inschatting is gemaakt. De perspectiefverklaring heeft bij grote hypotheekverstrekkers dezelfde waarde als een werkgeversverklaring.

Een perspectiefverklaring is geen garantie dat je een hypotheek ontvangt, het is één van de onderdelen die een hypotheekverstrekker meeweegt. Het is aan de hypotheekverstrekker om te beslissen of en zo ja, hoeveel, hypotheek je krijgt.

Ik werk nog niet via Abeos Uitzendbureau

Werk je nog niet via Abeos Uitzendbureau, maar ben je wel geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande link voor de openstaande vacatures. Wellicht heb jij over een jaar perspectief op een hypotheek.

Bekijk onze vacatures

Meer weten over de perspectiefverklaring?

Neem dan contact op met onze Perspectief Taxateur. Werk je al via Abeos? Dan kun je ook contact opnemen met je flexconsultant.

Lisanne Ulkeman

HR Adviseur

Delen