Abeos
  1. Werken en leren via Abeos Vakschool

Werken en leren via Abeos Vakschool

Laat je bij- of omscholen via Abeos Vakschool

Wil je aan de slag als vakkracht, maar heb je niet de gevraagde opleiding? Of beschik jij wel over de juiste mentaliteit, maar niet over de bijbehorende certificaten? Dan biedt de Abeos Vakschool jou de kans! Als kers op de taart: kies je voor de Abeos Vakschool, dan bieden we je een jaarcontract met baangarantie!

Direct aanmelden

"Met het werken en leren traject via de Abeos Vakschool krijg je je vakopleiding, werkervaring en salaris ... én een jaarcontract met baangarantie!"

Wil je ook werkend leren met baangarantie?

Check dan onderstaande sectoren en kijk welke het beste bij jou past.

Werkend lerend via Abeos Uitzendbureau in 3 sectoren: logistiek, groen en GWW

Abeos Uitzendbureau verzorgt werkend leren trajecten in 3 vakgebieden, namelijk logistiek, groen en GWW (grond-, weg -en waterbouw). Vanuit de Abeos Vakschool worden gerichte vakopleidingen aangeboden in de vorm van een leerwerktraject, waarin meerdere dagen per week gewerkt wordt bij een erkend leerbedrijf in combinatie met een dag in de week opleiding. Abeos Uitzendbureau werkt hierin samen met gerenommeerde vakopleidingen.

Ga naar aanmelden

Werkend leren in de GWW sector

Werken en leren kan erg goed in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Wil je graag aan de slag in grondwerk, wegenbouw of waterbouw, maar heb je nog geen ervaring? Dan ben je bij Abeos aan het goede adres! Abeos is hét uitzendbureau voor de grond-, weg -en waterbouw sector met jarenlange ervaring in deze branche en een groot netwerk van werkgevers en aannemers.

Met het werken en leren traject in GWW via de Abeos Vakschool leer je het vak en doe je gelijk werkervaring op. Past dit bij jou of wil je meer weten? Lees dan verder.

Meer over werken en leren in GWW
GWW-sector - Werken in grond-, weg -en waterbouw | Abeos uitzendbureau

Werkend leren in de groensector

Ook in de groensector is een werk-leer-traject een goede manier om het vak te leren en nuttige werkervaring op te doen. Via de Abeos Vakschool krijg je niet alleen je vakopleiding, maar ook een prima basissalaris! In de groensector kun je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, zoals gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen. Afwisselende werklocaties dus.

Wil je ook graag buiten werken met je handen, fysiek bezig zijn en werken in een team?

Dan is werkend leren in de groensector via de Abeos Vakschool iets voor jou. Heb je interesse of wil je meer weten? Meld je dan aan. We nemen dan contact met je op.

Werkend leren in de logistieke sector

Via Abeos Vakschool kun je ook werken en leren in de logistieke sector. Een werkend leren traject in een magazijn, distributiecentrum of transport. Van orderpicken tot het laden en lossen. Of het verplaatsen van producten in een heftruck.

Lijkt het je mooi om te werken in de logistiek, maar heb je nog niet de gevraagde certificaten of ervaring?

Dan is werken en leren via de Abeos Vakschool echt iets voor jou. Naast het betaalde werk, krijg je zo ook je vakopleiding. Dus naast salaris en werkervaring, behaal je ook de benodigde certificaten. Ook iets voor jou of wil je meer informatie? Meld je dan aan.

Abeos Uitzendbureau voor Logistiek en Transport

Hoe gaat het verder in zijn werk met de Abeos vakschool?

Samen met een flexconsultant van Abeos Uitzendbureau bekijk je het aanbod vakopleidingen en cursussen van de Abeos Vakschool. Afhankelijk van jouw wensen, kennis en ervaring, maken we een plan. Abeos biedt jou, in samenwerking met opleidingsinstituut IPC Groene Ruimte, een unieke kans. We investeren in jouw opleiding en geven garantie op een baan.

Zodra je de cursus(sen) hebt afgerond, kun je direct aan de slag bij een van onze opdrachtgevers (in jouw regio). We bieden jou een jaarcontract mét baangarantie, zodat je direct aan de slag kunt in jouw vakgebied.

Ga naar aanmelden

Dus, opleiding én baangarantie!

Via Abeos Vakschool krijg je dus een opleiding mét baangarantie. Werken in de groensector, logistiek of in de grond-, weg- en waterbouw biedt vele kansen! De vraag naar vakmensen neemt toe, zo ook in de deze sectoren. Daarbij is werken in de buitenlucht niet alleen fijn, maar ook uitdagend want geen dag is hetzelfde.

Interesse of wil je graag meer informatie?

Meld je dan makkelijk aan of neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar de afdeling HR op stafhr@abeos.nl of bel 088 - 199 20 00.

Aanmelden Werkend leren via Abeos Vakschool

Is werkend leren iets voor jou? Meld je snel en eenvoudig aan voor de Abeos Vakschool door onderstaand formulier in te vullen. We nemen daarna contact met je op.