Abeos
  1. Vacatures
Altijd 200+ vacatures online

Vacatures in Almen

Vacatures Almen: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Almen en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in deze mooie plaats? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met topwerkgevers in onder andere de industrie, groen, logistiek en foodsector. Voor deze topwerkgevers zoeken wij elke dag naar vakspecialisten die graag de handen uit de mouwen willen steken. Neem dus gerust een kijkje tussen onze vacatures in Almen. Je kunt zoeken per vakgebied, contractduur, soort dienstverband, opleidingsniveau en plaats.


Wil jij als eerste de nieuwste vacatures in Almen in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan!

0 resultaten

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Almen

Almen is een dorp in de gemeente Lochem in de provincie Overijssel. Het dorp kun je vinden aan de rivier de Berkel. Almen wordt omringd door groen. Naast dat Almen een leuke plaats is om te wonen, is het ook een interessante plaats om te werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Almen en biedt de leukste banen aan.


Fulltime & parttime vacatures in Almen

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Almen en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.


Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in Almen? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Almen.


Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Almen.


Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Almen? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Almen.


Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Almen? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Almen. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.


Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Almen.


Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Almen en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!


Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Almen? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Almen.


Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in Almen.


Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Almen.


Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Almen en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.


Werk in de buurt van Almen

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Almen? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de regio:
- Vacatures in Deventer
- Vacatures in Zutphen
- Vacatures in Lochem
- Vacatures in Twello
- Vacatures in Raalte
- Vacatures in Heeten

Of bekijk al onze vacatures in de regio Overijssel.


Hulp bij het vinden van werk in Almen

Ben je woonachtig in Overijssel of ben je op zoek naar werk in de gemeente Lochem, maar weet jij niet welke baan in Almen het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Hengelo. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Almen via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Almen

  • Ik zoek werk in Almen. Wat moet ik doen?
  • Ik zoek per direct werk in Almen. Wat moet ik doen?
  • Kan ik in Almen werken zonder diploma?
  • Ik zoek vakantiewerk in Almen. Wat moet ik doen?
  • Ik zoek studentenwerk in Almen. Wat moet ik doen?
  • Ik wil graag werken en leren in Almen. Wat moet ik doen?