Abeos
  1. Vacatures
Altijd 200+ vacatures online

Vacatures in Dalen

Vind de vacature in Dalen die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Dalen en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in deze stad? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met topwerkgevers in onder andere de industrie, groen, logistiek en foodsector. Voor deze topwerkgevers zoeken wij elke dag naar vakspecialisten die graag de handen uit de mouwen willen steken. Neem dus gerust een kijkje tussen onze vacatures in Dalen. Je kunt zoeken per vakgebied, contractduur, soort dienstverband, opleidingsniveau en plaats.


Wil jij als eerste de nieuwste vacatures in Dalen in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan!

0 resultaten

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Dalen

Dalen is een authentiek boerendorp in de provincie Drenthe. In het dorp kun je onder andere de oude Daler Dorpskerk vinden. Daarnaast zijn er veel oud-Drentse boederijen en jugendstil-panden te vinden. Naast dat Dalen een prachtige stad is om te wonen, is het ook een interessante stad om te werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Dalen en biedt de leukste banen aan.


Fulltime & parttime vacatures in Dalen

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Dalen en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.


Industrie vacatures

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de industriële sector in Dalen? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Dalen.


Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Rijd jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Dalen.


Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Dalen? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Dalen.


Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Dalen? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Dalen. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.


Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Dalen.


Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Dalen en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!


Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Dalen? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Dalen.


Milieu & energie vacatures

Kun jij goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag in teamverband en wil je graag een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Kijk dan vooral even naar onze milieu & energie vacatures in Dalen! Wie weet werk jij straks als installatiemonteur in het mooie Dalen.


Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in Dalen.


Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Dalen.


Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Dalen en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.


Werk in de buurt van Dalen

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Dalen? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de regio:
- Vacatures in Coevorden
- Vacatures in Schoonebeek

Of bekijk al onze vacatures in de regio Drenthe.


Hulp bij het vinden van werk in Dalen

Ben je woonachtig in Drenthe of ben je op zoek naar werk in de gemeente Dalen, maar weet jij niet welke baan het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem dan vooral contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Emmen. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Dalen via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Dalen

  • Ik zoek werk in Dalen. Wat moet ik doen?
  • Ik zoek per direct werk in Dalen. Wat moet ik doen?
  • Kan ik in Dalen werken zonder diploma?
  • Ik zoek vakantiewerk in Dalen. Wat moet ik doen?
  • Ik zoek studentenwerk in Dalen. Wat moet ik doen?
  • Ik wil graag werken en leren in Dalen. Wat moet ik doen?