Abeos
 1. Vacatures
Altijd 200+ vacatures online

Vacatures in Delfzijl

Vacatures Delfzijl: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Delfzijl en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in de mooie stad Delfzijl? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met topwerkgevers in onder andere de industrie, groen, logistiek en foodsector. Voor deze topwerkgevers zoeken wij elke dag naar vakspecialisten die graag de handen uit de mouwen willen steken. Neem dus gerust een kijkje tussen onze vacatures in Delfzijl. Je kunt zoeken per vakgebied, contractduur, soort dienstverband, opleidingsniveau en plaats.


Wil jij als eerste de nieuwste vacatures in Delfzijl in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan!

5 resultaten

Populair

Machinist onkruidbestrijding

 • 21-07-2024
 • |
 • PR190396
770
Populair

Groenmedewerker

 • 21-07-2024
 • |
 • PR190397
748
Populair

Chauffeur Zijlader

 • 21-07-2024
 • |
 • PR191646
137
Populair

Ervaren groenmedewerker

 • 21-07-2024
 • |
 • PR190398
679
Populair

Maaimachinist

 • 21-07-2024
 • |
 • PR190399
579
Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Delfzijl

Delfzijl is een stad in het noordoosten van Nederland, in de provincie Groningen. Het ligt aan de oostelijke oever van de Eemsmonding, die de natuurlijke grens tussen Nederland en Duitsland vormt. De stad telt ongeveer 24.000 inwoners en is een belangrijke havenstad, waar zowel vracht- als passagiersschepen worden afgehandeld. De haven van Delfzijl staat via de Eems-Dollardmonding in verbinding met de Noordzee en is een van de grootste zeehavens van Nederland. De stad was ooit een belangrijk handelscentrum voor zout en een belangrijk bolwerk voor de Nederlanders tijdens de Tachtigjarige Oorlog tegen Spanje. De stad heeft veel historische gebouwen en monumenten, waaronder de historische molen Molenberg en het 17e-eeuwse fort Bellingwolde. Naast de havenactiviteiten is Delfzijl ook een belangrijk industrieel centrum, met een focus op chemie, energie en duurzame grondstoffen. De stad heeft een aantal onderzoeksinstituten en onderwijsinstellingen, waaronder de Regionale Hogeschool Eems-Dollard en de Energy Academy Europe. Naast dat Delfzijl een leuke stad is om te wonen, is het ook een interessante stad om te werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Delfzijl en biedt de leukste banen aan.


Fulltime & parttime vacatures in Delfzijl

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Delfzijl en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.


Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in Delfzijl? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Delfzijl.


Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Delfzijl.


Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Delfzijl? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Delfzijl.


Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Delfzijl? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Delfzijl. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.


Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Delfzijl.


Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Delfzijl en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!


Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Delfzijl? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Delfzijl.


Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in Delfzijl.


Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Delfzijl.


Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Delfzijl en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.


Werk in de buurt van Delfzijl

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Delfzijl? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de regio:
- Vacatures in Groningen
- Vacatures in Haren
- Vacatures in Leek

Of bekijk al onze vacatures in de regio Groningen.


Hulp bij het vinden van werk in Delfzijl

Ben je woonachtig in de Delfzijl of ben je op zoek naar werk in de gemeente Delfzijl, maar weet jij niet welke baan in Delfzijl het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Veendam. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Delfzijl via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Delfzijl

 • Ik zoek werk in Delfzijl. Wat moet ik doen?
 • Ik zoek per direct werk in Delfzijl. Wat moet ik doen?
 • Kan ik in Delfzijl werken zonder diploma?
 • Ik zoek vakantiewerk in Delfzijl. Wat moet ik doen?
 • Ik zoek studentenwerk in Delfzijl. Wat moet ik doen?
 • Ik wil graag werken en leren in Delfzijl. Wat moet ik doen?