Vacatures in Emmen

Vind de vacature in Emmen die bij jou past

Ben je op zoek naar leuk en uitdagend werk in Emmen? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen de vacatures in Emmen. Voor een nieuwe uitdagende baan ben je bij uitzendbureau Abeos aan het juiste adres.

Als eerste de nieuwste vacatures in Emmen in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan.

Resultaten vacatures zoeken

Job Alerts ontvangen met deze filters?

Groenmedewerker particulier

Geplaatst op: 29-09-2022 | PR112637
Langere Tijd
37,5 uur ...
MBO
Emmen
Groen

Je hebt een verantwoordelijke werkhouding en hebt ervaring met het groen onderhoud van zowel particuliere tuinen als het ...

Maaimachinist Drenthe

Geplaatst op: 29-09-2022 | PR112640
Langere Tijd
37,5 uur ...
VMBO
Emmen
Groen

Je gaat zelfstandig aan de slag als maaimachinst. Daarom is het wel handig als je weet hoe je met een maaier om moet gaa...

Leerling groenvoorziening

Geplaatst op: 29-09-2022 | PR112642
Langere Tijd
32-40 uur...
VMBO
Emmen
Groen

Als hovenier heb je een afwisselend beroep. Denk daarbij aan werken op bedrijventerreinen, bij scholen, parken maar ook ...

Startend declarant

Geplaatst op: 29-09-2022 | PR112663
Vaste Baan
40 uur pe...
MBO
Emmen
Agribusin...

Als facturatiemedewerker behandel je zelfstandig verschillende facturaties. Tegelijkertijd werk je nauw samen met vrijwe...

Ervaren declarant

Geplaatst op: 29-09-2022 | PR112665
Vaste Baan
40 uur pe...
MBO
Emmen
Agribusin...

Als declarant werk ben je een echte teamplayer. Samen met jouw collega's van zowel je eigen als andere afdelingen werk j...

Heerlijk wonen en werken in Emmen

Emmen, een plaats in de provincie Drenthe, heeft een sfeervol centrum, een prachtig plein, een stadspark, winkels, restaurants en het bos om de hoek. Emmen staat bekend om het dierenpark Wildlands Adventure Zoo, maar heeft veel meer te bieden. Pak de fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek hoe prachtig de omgeving is. Van bossen en hunebedden tot het mysterieuze heide- en veenlandschap.

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Emmen, bijvoorbeeld Assen, Hoogeveen of Stadskanaal? Bekijk dan ook onze vacatures in Drenthe.

Fulltime & parttime vacatures in Emmen

Abeos Uitzendbureau biedt vacatures voor zowel fulltime werk als parttime werk in Emmen en omstreken. Bij Abeos werken we samen met topwerkgevers in de industrie, groen, logistiek en foodsector. Wij zoeken vakkrachten voor fulltime- en parttime vacatures die de handen uit de mouwen willen steken.

Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures zijn er ook diverse parttime vacatures in Emmen, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie- en Agribusiness vacatures in Emmen

Wil je direct aan de slag als productiemedewerker of in de agribusiness? Abeos heeft vaak vacatures in de industrie in de regio Emmen. Ook in de Agribusiness industrie hebben we veel opdrachtgevers voor een leuke en leerzame baan. Voor de meeste productie en industrie vacatures zijn geen specifieke eisen en kun je direct aan de het werk.

Hulp bij het vinden van een baan in Emmen

Ben je woonachtig in Drenthe en op zoek naar werk in de gemeente Emmen? Dan ben je van harte welkom bij ons uitzendbureau in Emmen. Als uitzendbureau met een sterke regionale binding vindt Abeos het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Emmen via 088 - 199 2000.