Vacatures in Drenthe

Vacatures in de provincie Drenthe: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de provincie Drenthe en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in deze provincie? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen ...

Lees meer

Resultaten vacatures zoeken

Heb je vragen over een vacature of het solliciteren?

Grondwerker omgeving Assen

Geplaatst op: 29-09-2023 | PR181306
Langere Tijd
37,5 uur ...
VMBO
Assen
Grond Weg...

Ben jij een echte aanpakker? Zoek je werk in en om Assen? En heb jij al enige ervaring als grondwerker? Misschien is dit ...

Trekker chauffeur

Geplaatst op: 29-09-2023 | PR181307
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Nieuw-Sch...
Agrarisch
€ 14,00 Tot € 15,00 per

We zijn op zoek naar een flexibele trekker chauffeur. Kun jij goed trekker rijden, heb je een groot verantwoordelijkhei...

Trekker chauffeur

Geplaatst op: 29-09-2023 | PR181308
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Nieuw-Sch...
Agrarisch
€ 14,00 Tot € 15,00 per

We zijn op zoek naar een flexibele trekker chauffeur. Kun jij goed trekker rijden, heb je een groot verantwoordelijkhei...

Machinist borstelmachine Groningen

Geplaatst op: 29-09-2023 | PR181309
Duur Van ...
Aantal Ur...
Assen
Logistiek
€ 12,50 Tot € 15,00 per Uur

Voor onze opdrachtgever in Assen, die actief is in het groenonderhoud, zijn wij op zoek naar een machinist met ervaring ...

Allround machine operator 3 ploegen

Geplaatst op: 29-09-2023 | PR181310
Vaste Baan
40 uur pe...
MBO
Meppel
Food
€ 13,33 Tot € 17,00 per Uur

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede bediening en optimalisatie van grotendeels computergestuur...

Allround logistiek medewerker

Geplaatst op: 29-09-2023 | PR181311
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Meppel
Logistiek

Als allround logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk voor het innemen en juist verwerken van de grondstoffen. He...

Orderpicker

Geplaatst op: 29-09-2023 | PR181312
Tijdelijk
32-40 uur...
MBO
Meppel
Logistiek
€ 12,50 Tot € 14,00 per Uur

Gezocht wordt naar een orderpicker die netjes en accuraat kan werken. Orders worden dmv een handscanner verzameld, Je we...

Onderhoudsschilder (schoolverlater)

Geplaatst op: 29-09-2023 | PR181314
Langere Tijd
36-40 uur...
VMBO
Meppel
Industrie
€ 13,00 Tot € 16,00 per Uur

Je gaat voor onze opdrachtgever aan de slag als onderhoudsschilder.

Schoonmaker

Geplaatst op: 29-09-2023 | PR181319
Langere Tijd
12-24 uur...
VMBO
MEPPEL
Food
€ 12,50 Tot € 13,50 per Uur

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar schoonmakers (M/V).

Sprankelend en fris waar jij bent geweest? Jij bent ...

Schoonmaker

Geplaatst op: 29-09-2023 | PR181320
Langere Tijd
12-24 uur...
VMBO
MEPPEL
Food
€ 12,50 Tot € 13,50 per

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar schoonmakers (M/V).

Sprankelend en fris waar jij bent geweest? Jij bent ...

Direct starten - Schoonmaker

Geplaatst op: 29-09-2023 | PR181321
Langere Tijd
12-24 uur...
VMBO
MEPPEL
Food
€ 12,50 Tot € 13,50 per Uur

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar schoonmakers (M/V).

Sprankelend en fris waar jij bent geweest? Jij bent ...

Direct starten - Schoonmaker

Geplaatst op: 29-09-2023 | PR181322
Langere Tijd
12-24 uur...
VMBO
MEPPEL
Food
€ 12,50 Tot € 13,50 per Uur

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar schoonmakers (M/V).

Sprankelend en fris waar jij bent geweest? Jij bent ...

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in de provincie Drenthe

Drenthe is een provincie van Nederland, gelegen in het noordoosten van het land. De provincie grenst aan zes andere provincies: Groningen in het noorden en oosten, het Duitse Nedersaksen in het zuiden, Overijssel en Gelderland in het westen en Friesland in het noordwesten. Drenthe staat bekend om zijn landbouwgronden, kanalen, historische gebouwen en meren. Het heeft een van de oudste geschiedenissen van Nederland. Drenthe is de dunst bevolkte provincie van Nederland en heeft zijn landelijke karakter weten te behouden. Er zijn weinig steden en de meeste mensen wonen op het platteland. De hoofdstad van Drenthe is Assen en de grootste gemeente is Emmen. Coevorden, Meppel en Assen zijn de enige Drentse plaatsen die ooit stadsrechten kregen. Assen staat bekend om de TT-races op het plaatselijke circuit en om het Drents Museum. Emmen geniet bekendheid door Wildlands Adventure Zoo Emmen (voorheen Dierenpark Emmen), de grootste attractie van Noord-Nederland, en is ook de thuishaven van FC Emmen, de enige Drentse club in de Eredivisie. Zuidlaren dankt zijn bekendheid vooral aan de grote najaarspaardenmarkt, de grootste paardenmarkt van Europa. In Drenthe wordt er naast Nederlands ook Drents (dialect van het Nedersaksisch) gesproken. Over streekproducten gesproken, Drentse Kniepertjes, Drentse Turf, Kruudmoes en Boerenwafels zijn onder andere kenmerkend voor de Drentse provincie. Naast dat Drenthe een leuke provincie is om te wonen, is het ook een interessante provincie om te werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Drenthe en biedt de leukste banen aan.

Fulltime & parttime vacatures in Drenthe

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in de provincie Drenthe, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in de provincie Drenthe? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in de provincie Drenthe.

Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in de provincie Drenthe.

Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Drenthe? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in de provincie Drenthe.

Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in de provincie Drenthe? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Drenthe. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.

Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in de provincie Drenthe.

Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in de provincie Drenthe en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!

Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in de provincie Drenthe? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Drenthe.

Milieu & energie vacatures

Kun jij goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag met collega's in teamverband? En wil je graag een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Kijk dan vooral even naar onze milieu & energie vacatures in de provincie Drenthe! Wie weet werk jij straks als installatiemonteur via Abeos Uitzendbureau.

Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in de provincie Drenthe.

Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in de provincie Drenthe.

Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in de provincie Drenthe en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.

Werk in de provincie Drenthe

Zoek je vacatures in de provincie Drenthe? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de provincie:

Of bekijk al onze vacatures in de provincie Drenthe.

Hulp bij het vinden van werk in de provincie Drenthe

Ben je woonachtig in de provincie Drenthe of ben je op zoek naar werk in de provincie, maar weet jij niet welke baan in Drenthe het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Meppel, Emmen of Assen. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Drenthe via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in de provincie Drenthe