Vacatures in Stadskanaal

Vacatures Stadskanaal: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Stadskanaal en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in Stadskanaal? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met topwerk...

Lees meer

Resultaten vacatures zoeken

Heb je vragen over een vacature of het solliciteren?

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Stadskanaal

Stadskanaal is de derde winkelstad in de provincie Groningen. De plaats is ontstaan als veenkolonie. Eind negentiende eeuw was het Stadskanaal een van de drukst bevaren scheepvaartsroutes, maar tegenwoordig wordt het alleen nog maar gebruikt voor de pleziervaart. Naast dat Stadskanaal een leuke plaats is om te wonen, is het ook een interessante plaats om te werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Stadskanaal en biedt de leukste banen aan.

Fulltime & parttime vacatures in Stadskanaal

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Stadskanaal en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in Stadskanaal? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Stadskanaal.

Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Stadskanaal.

Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Stadskanaal? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Stadskanaal.

Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Stadskanaal? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Stadskanaal. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.

Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Stadskanaal.

Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Stadskanaal en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!

Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Stadskanaal? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Stadskanaal.

Milieu & energie vacatures

Kun jij goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag met collega's in teamverband? En wil je graag een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Kijk dan vooral even naar onze milieu & energie vacatures in Stadskanaal! Wie weet werk jij straks als installatiemonteur via Abeos Uitzendbureau.

Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in Stadskanaal.

Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Stadskanaal.

Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Stadskanaal en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.

Werk in de buurt van Stadskanaal

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Stadskanaal? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de regio:

Of bekijk al onze vacatures in de regio Stadskanaal.

Hulp bij het vinden van werk in Stadskanaal

Ben je woonachtig in Stadskanaal of ben je op zoek naar werk in de gemeente Stadskanaal, maar weet jij niet welke baan in Stadskanaal het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Veendam. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Stadskanaal via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Stadskanaal