Vacatures in Wageningen

Vacature Wageningen: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Wageningen en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in Wageningen? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met topwerkgeve...

Lees meer

Resultaten vacatures zoeken

Heb je vragen over een vacature of het solliciteren?

Planten verzorger (per direct)

Geplaatst op: 30-05-2023 | PR177709
Tijdelijk
32-40 uur...
MBO
Wageningen
Agribusin...

Werkzaamheden zijn onder andere:

  • Planten verzorgen
  • Handmatig water geven van de gewassen.
  • Onkruid verwijderen ...

Trekker Chauffeur Wageningen

Geplaatst op: 30-05-2023 | PR177710
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Wageningen
Agribusin...
Tot € 18,00 per Uur

Ben jij een ervaren trekkerchauffeur met kennis van plantenteelt? Wil jij een belangrijke rol spelen in het ondersteunen ...

Medewerker voorbehandeling laboratorium

Geplaatst op: 30-05-2023 | PR177716
Studenten...
32-40 uur...
VMBO
Wageningen
Industrie

In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor het efficient laten verlopen van de voorbehandeling van monsterm...

Medewerker OVM Mest

Geplaatst op: 30-05-2023 | PR177735
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Wageningen
Agribusin...

Van volgende week tot eind mei zijn we op zoek naar een aantal kandidaten die mee kunnen draaien op het ontvangstlokaal ...

Veldcoördinator Aardappelvelden

Geplaatst op: 30-05-2023 | PR177738
Langere Tijd
32-40 uur...
HBO
Wageningen
Groen

Voor deze functie zoeken we iemand die:

  • Zelfstandig - in teamverband veldwerkzaamheden kan uitvoeren;
  • Leiding ka...

Monteur technische dienst

Geplaatst op: 30-05-2023 | PR177779
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Wageningen
Techniek

Als Maintenance Engineer zorg je voor het preventief onderhoud aan machines en installaties, zodat de optimale werking h...

Gewaswerker

Geplaatst op: 26-05-2023 | PR177630
Tijdelijk
32-40 uur...
MBO
Wageningen
Industrie

We zijn op zoek naar een zeer gemotiveerde persoon met een sterke technische achtergrond en data-ervaring om het team te ...

Medewerk(st)er Klantenservice

Geplaatst op: 26-05-2023 | PR177631
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Wageningen
Agribusin...

In de functie:

  • Werkplek is Wageningen.
  • Ben je verantwoordelijk voor klantencontact per telefoon en via email;
  • ...

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Wageningen

Wageningen is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. Wageningen is onlosmakelijk verbonden met de Tweede Wereldoorlog. In Wageningen werd op 5 mei 1945 de capitulatie getekend in Hotel de Wereld. Het hotel is nog steeds een belangrijke toeristische attractie. Daarnaast staat Wageningen ook bekend om de vele studenten die hier studeren aan de de Wageningen University. Deze universiteit richt zich vooral op thema’s als gezonde voeding en leefomgeving. Naast dat Wageningen een leuke plaats is om te wonen, is het ook een interessante gemeente om te werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Wageningen en biedt de leukste banen aan.

Fulltime & parttime vacatures in Wageningen en omgeving

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Wageningen en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in Wageningen? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Wageningen.

Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Wageningen.

Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Wageningen? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Wageningen.

Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Wageningen? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Wageningen. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.

Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Wageningen.

Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Wageningen en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!

Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Wageningen? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Wageningen.

Milieu & energie vacatures

Kun jij goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag met collega's in teamverband? En wil je graag een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Kijk dan vooral even naar onze milieu & energie vacatures in Wageningen! Wie weet werk jij straks als installatiemonteur in Wageningen.

Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in Wageningen.

Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Wageningen.

Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Wageningen en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.

Werk in de buurt van Wageningen

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Wageningen? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de regio:

Of bekijk al onze vacatures in de regio Gelderland.

Hulp bij het vinden van werk in Wageningen

Ben je woonachtig in Gelderland maar weet jij niet welke baan in Wageningen het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Huissen. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Wageningen via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Wageningen