Werken in de foodsector

Werken met natuur- en dierlijke producten, afwisselende werktijden, ploegendiensten en een goed basissalaris. Dat is werken in de foodsector.

Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op voedselproductie. Je werkt soms aan de lopende band en bent binnen een (internationaal) team bezig met beoordelen, produceren, inpakken, verpakken of vervoeren van voedsel. Of je bent als laborant aan het voorbewerken en analyseren van dierlijk- en plantenmateriaal. In de vleesverwerking, een fruitbedrijf of bij bijvoorbeeld een veevoerproducent. Met jouw werk maak je een belangrijk onderdeel uit van het eindproduct. En niet zomaar een product. Iets dat je zelf misschien later op tafel hebt staan. Van kruiden tot aan kipnuggets.

Heb jij affiniteit met de voedingsindustrie? En houd je van afwisseling en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Ontdek dan eens onze vacatures in de foodsector bij topwerkgevers als ForFarmers, Euroma, De Heus of Aldi.

Functies in de foodsector

• Productiemedewerker
• Laborant
• Procesoperator
• Heftruckchauffeur
• Magazijnmedewerker
• Teamleider
• Medewerker technische dienst

En nog veel meer!

Naar de vacatures

Welke opleidingen en certificaten heb je nodig?

Wij bieden uiteenlopende vacatures in de foodsector. Voor sommige functies heb je speciale certificaten nodig. Heb je nog niet de juiste opleiding of certificering? Geen probleem! Wij kunnen je om- of bijscholen voor een baan in de foodsector via de Abeos Vakschool.

• HACCP-certificering
• Opleiding heftruckchauffeur
• VAPRO-training (procesoperators)

Is de foodsector niets voor jou? Bekijk de andere vakgebieden!

Zie jij jezelf eerder werken met elektrotechniek, rondcrossend in een magazijn of werken in de buitenlucht? Bekijk dan onze andere vakgebieden en ontdek werken in de techniek, logisitiek of groensector!

Delen