Abeos
  1. Vakgebieden Abeos Uitzendbureau
  2. Vakgebied Agribusiness & Life Science

Vakgebied Agribusiness & Life Science

Werken in de agribusiness & life science

Ambieer jij een rol in het agrarisch productieproces? Wil jij aan het werk in een vooruitstrevende en dynamische sector? Werken met én voor mens, dier en natuur? En conform uitstekende voorwaarden? Dan is werken in de agribusiness & life science sector zeker iets jou!

De uiteenlopende vacatures in de agribusiness en Life science: Van vacature monsternemer tot laborant.

Abeos beschikt over een enorm netwerk in de agribusiness & life science sector en stelt deze graag voor jou beschikbaar. Zo kun jij jouw ambities verwezenlijken. Wil je graag aan het werk in het onderzoeksveld? Dat kan! Tot onze opdrachtgevers behoren diverse laboratoria en onderzoeksinstituten. Werk bijvoorbeeld mee aan de ontwikkeling van nieuwe producten of de opsporing van factoren die een succesvolle productie in de weg staan. Past een commerciële functie beter bij jou? Ga dan aan de slag als klantadviseur, inkoper, marketeer of vertegenwoordiger. En hebben we jouw droombaan niet voorhanden? Dan gaan we met jou op zoek naar het bedrijf en de functie die bij jou past. Want jouw talent, dat is wat telt!

Vacatures agribusiness & life science sector bij toonaangevende werkgevers

Heb je affiniteit met de agrarische sector? Ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuur- en dierlijke producten? Ontdek dan eens onze vacatures bij topwerkgevers als Royal GD, CRV, Eurofins, ForFarmers, Pavo, De Heus en WUR.

Functies in de agribusiness & life science

- Monsternemer
- Laborant
- Inseminator
- Productontwikkelaar
- Klantenservice medewerker
- Chauffeur/routerijder
- Medewerker commerciële binnendienst
- Medewerker marketingcommunicatie

En nog veel meer!

Naar de vacatures

Welke opleidingen en certificaten heb je nodig in de agribusiness & life science?

Wij bieden uiteenlopende vacatures in de agribusiness & life science. Voor sommige functies heb je speciale certificaten nodig. Heb je nog niet de juiste opleiding of certificering? Geen probleem! Wij kunnen je om- of bijscholen voor een baan in de agribusiness & life science via de Abeos Vakschool.

Agribusiness & life science niets voor jou? Bekijk de andere vakgebieden!

Zie jij jezelf eerder werken met dieren, rijden op een shovel of kiepwagen of werkzaamheden uitvoeren langs de weg? Bekijk dan onze andere vakgebieden en ontdek werken in de veterinaire sector, milieu & energie of grond-, weg- en waterbouw!

Kom bij ons langs.

Online inschrijven kan bij ons binnen 1 minuut. Liever persoonlijk contact? Dat kan! We hebben 10 vestigingen verspreid over Nederland. Samen met jouw persoonlijke flexconsultant vind jij het werk dat je zoekt!