Welkom bij Abeos, hét uitzendbureau voor de Groensector

Ben je op zoek naar mooi werk in het groen? Dan ben je bij Abeos aan het goede adres. Abeos is hét uitzendbureau voor de groensector met jarenlange ervaring in deze branche en een groot netwerk van werkgevers en aannemers.

Ook 'Leren en werken' in Groen via Abeos.

Ben jij flexibel inzetbaar, werk jij graag buiten, maar heb jij nog weinig ervaring in de sector en wil je wel graag leren hoe het er aan toe gaat binnen de Groen sector? Dan is het leren en werken traject echt wat voor jou!

Wil je graag meer weten?

Neem gerust contact met ons op door een email te sturen naar christa.wonink@abeos.nl of bel 088 - 199 20 80.

Voor meer informatie over het leren en werken, kun je snel eenvoudig jouw gegevens doorgeven door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om de mogelijkheden door te spreken.

Meld je direct aan

Abeos uitzendbureau voor Groenvoorziening plantsoenendienst

Werken en leren in het groen

Wil je weten of werken in de groen sector echt iets voor jou is? Bezoek dan één van onze introductiedagen (bij voldoende aanmeldingen) en laat je informeren over het werk én mogelijkheden. Zo ervaar je of het werken in het groen echt bij jou past. Tijdens de introductiedag maak je kennis met alle facetten uit deze branche en informeren wij jou over de opleiding die hiervoor via Abeos kunt volgen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Laat dan jouw gegevens achter door het aanmeldformulier in te vullen en wij praten je graag bij.

De opleiding bestaat uit twee delen: het basisdeel van 5 lesdagen en het profieldeel voor verdieping van 5 lesdagen.

Weet je zeker dat je in het Groen aan de slag wilt? Solliciteer dan direct op één van de Leren en Werken vacatures bij jou in de buurt.

Aanmelden Werken en Leren

Heb je interesse in het Werken en Leren traject in de Groen- of GWW sector? Meld je snel en eenvoudig aan door onderstaand formulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Snel aan het werk bij Groen bedrijven met baangarantie?

Zit jij momenteel zonder werk of overweeg je een overstap te maken? Dan is dit een mooie geledenheid om je in te schrijven. Nadat wij jouw gegevens hebben ontvangen, neemt de flexconsultant contact met jou op voor een korte kennismaking. Blijkt dat jullie beiden enthousiast zijn, dan word je uitgenodigd voor een introductiedag.

Baangarantie na volgen cursus

Ben jij 100% overtuigd en zie jij jezelf wel in deze sector aan de slag gaan? Dan garanderen wij jou, na het volgen van de cursus, een super toffe baan bij één van onze opdrachtgevers.

Of toch een baan in een ander vakgebied?

Ben je na het bezoeken van de introductiedag niet helemaal zeker of het werk in het Groen wat voor jou is? Geen probleem, dan kijken we gewoon verder voor jou! Abeos Uitzendbureau is niet alleen actief in de sector Groen maar ook in grond-, weg- en waterbouw, industrie, logistiek en food.

"Abeos biedt jou, i.s.m. opleidingsinstituut IPC Groene Ruimte, een unieke kans. We investeren in jouw opleiding en geven garantie op een baan. "

Abeos uitzendbureau voor Groenvoorziening

Werk aan de weg! Hoe ziet een dag in de Groen er uit?

Waarom werken en leren in de Groen sector via Abeos Uitzendbureau?

  1. Groot netwerk opdrachtgevers in het Groen.
  2. 24/7 staan er 35 flexconsultant voor jou klaar!
  3. 100% digitale dienstverlening.
  4. Om- en bijscholing via Abeos Vakschool.
  5. ABU en SNA gecertificeerd.

Geen gedoe, gewoon werken!

Abeos Uitzendbureau is ontstaan vanuit een agrarische en regionaal opererende coöperatie, opgericht in 1963. Vanuit deze basis is Abeos Uitzendbureau ontstaan én uitgegroeid tot een 2.500 mensen tellend Top 30 uitzendbureau. Onze roots maken wie wij vandaag de dag zijn en hoe wij werken. Vakkundig, doelgericht en met daadkracht. En dat allemaal met de vertrouwde nuchtere mentaliteit uit het oosten.

Abeos werkt o.a. voor de volgende opdrachtgevers

Abeos Student - Studentenuitzendbureau werkt voor Wageningen Universiteit
Abeos Student werkt voor For Farmers
Abeos Student werkt voor Gezondheidsdienst voor Dieren
Abeos Student werkt voor Pavo Paardenvoeding
Abeos Student werkt voor Kiwa
Abeos Student - Studentenuitzendbureau werkt voor Eurofins
Abeos Student - Studentenuitzendbureau werkt voor Roofing Service Nederland
Abeos Student - Studentenuitzendbureau werkt voor CRV, coöperatie voor veeverbetering
Abeos Student - Studentenuitzendbureau werkt voor Misset Uitgeverij

Delen