Altijd dichtbij en persoonlijk contact

Op zoek naar goede vakkrachten (of leuk werk) in de industrie, logistiek, food, groen of veterinaire sector? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We steken onze handen graag voor je uit de mouwen. Alles om zo snel mogelijk te doen waar het écht om gaat: gewoon werken.

Deze mentaliteit danken we aan onze roots. Die liggen in het oosten van Nederland, maar we werken voor een groot aantal landelijke én regionale opdrachtgevers.

In iedere stad een vestiging; daar kiezen wij niet voor. Vanuit onze basis in het oosten, waar we 10 vestigingen hebben, werken we hybride door heel Nederland. Dat doen we soms ook bij onze klanten op locatie, of op een andere centrale locatie. Maar altijd dichtbij.

Direct contact?

Op zoek naar de beste vakkrachten voor jouw bedrijf? Onze collega's van het landelijke sales-team staan voor je klaar. Neem persoonlijk contact op en je wordt direct geholpen.

Elja Vels

Regiomanager
ERIC VELTHOF.png

Eric Velthof

Accountmanager

EU-medewerkers - Internationale arbeidsbemiddeling

Wil je meer weten over de inzet en mogelijkheden van EU-medewerkers? Onze unit Cross Border Services is specialist in internationale arbeidsbemiddeling. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Jan Meurs

Manager CBS

Ja, ik wil graag meer weten!

Behoefte aan flexibel personeel of meer informatie over de inzet van uitzendkrachten? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact op.

Delen