Abeos
  1. Tips & tricks
  2. Werk vinden

Werk vinden

Welkom bij jouw go-to blog voor alles wat te maken heeft met het zoeken naar werk! Of je nu aan het begin van je carrière staat of een nieuwe richting op wilt, wij bieden je de beste tips en tricks om succesvol te zijn. Van het voorbereiden op sollicitatiegesprekken en het schrijven van een krachtig CV, tot het uitbreiden van je professionele netwerk – hier vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw droombaan te bemachtigen. Duik in onze artikelen en zet de volgende stap in je carrière met vertrouwen en kennis!

Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?
Hoe bereid je je voor
op een sollicitatiegesprek?
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
in een sollicitatiegesprek
Tips om jezelf voor te stellen
Tips om jezelf voor te stellen
aan een werkgever
Originele voorbeelden
Originele voorbeelden
om jezelf voor te stellen
Tips voor effectief onderhandelen
Tips voor effectief onderhandelen
over arbeidsvoorwaarden
!*10*! tips voor het schrijven
10 tips voor het schrijven
van een perfect cv profiel

Vind jouw droombaan met onze sollicitatietips
Ben jij op zoek naar waardevolle tips en tricks om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Onze blog is jouw ultieme bron voor alles wat te maken heeft met het zoeken naar werk. Of je nu net bent afgestudeerd, een carrièreswitch overweegt, of gewoon je sollicitatievaardigheden wilt verbeteren, wij hebben de informatie die je nodig hebt.

De beste tips voor sollicitatiegesprekken
Een goed sollicitatiegesprek kan het verschil maken tussen wel of geen baan. Lees onze uitgebreide gidsen over hoe je je het beste kunt voorbereiden, welke vragen je kunt verwachten en hoe je deze het beste kunt beantwoorden. Ontdek ook de kracht van lichaamstaal en hoe je een blijvende indruk kunt achterlaten.

Schrijf een onweerstaanbaar cv en motivatiebrief
Een sterk cv en een overtuigende motivatiebrief zijn essentieel om op te vallen tussen andere kandidaten. Wij geven je praktische tips over hoe je jouw cv kunt structureren, welke informatie je moet benadrukken en hoe je een pakkende motivatiebrief schrijft die de aandacht van werkgevers trekt.

Netwerken als een pro
Netwerken is een cruciaal onderdeel van de moderne sollicitatieprocedure. Leer hoe je effectief kunt netwerken, zowel online via platforms zoals LinkedIn, als offline tijdens netwerkevenementen en informele bijeenkomsten. Onze experts delen hun beste strategieën om je professionele netwerk uit te breiden en waardevolle contacten te leggen.