Vacatures in Hoogeveen

Vind de vacature in Hoogeveen die bij jou past

Ben je op zoek naar leuk en uitdagend werk in Hoogeveen? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen de vacatures in Hoogeveen. Voor een nieuwe uitdagende baan ben je bij uitzendbureau Abeos aan het juiste adres.

De nieuwste vacatures in Hoogeveen in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan.

resultaten

Job Alerts ontvangen met deze filters?

Productiemedewerker beton

Geplaatst op: 19-05-2022 | PR081262
Langere Tijd
32-40 uur...
VMBO
Hoogeveen
Industrie

In deze functie ga je aan de slag in de productie van betonproducten. Deze worden seriematig geproduceerd m.b.v. machine...

Machine operator 3-ploegen

Geplaatst op: 19-05-2022 | PR102259
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Hoogeveen
Industrie

Voor een internationaal productiebedrijf in Hoogeveen zijn wij per direct op zoek naar een machine / proces operator. He...

Allround machine operator

Geplaatst op: 19-05-2022 | PR102276
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Hoogeveen
Industrie

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan als procesoperator? Wil jij je verder ontwikkelen? Heb jij enkele jaren e...

Operator levensmiddelen industrie

Geplaatst op: 19-05-2022 | PR106897
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Hoogeveen
Industrie

Wij zijn op zoek naar een (leerling) operator die in 5 ploegen wil werken. Als proces operator ben je werkzaam in de r...

Heerlijk wonen en werken in Hoogeveen

Hoogeveen, ligt in het zuiden van de provincie Drenthe, is in 1636 gesticht en ontstaan uit turf, toen turfgravers zich mochten vestigen op de veengronden. In de hele stad zijn sporen te vinden van de ontstaansgeschiedenis, zoals de Hoogeveense Vaart en een kanaal uit de Gouden Eeuw. Hoogeveen kent vele bijzondere gebouwen, waaronder het de Grote Kerk, het Huis van de Duivengaten met waterlijsten.

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Hoogeveen, bijvoorbeeld Assen, Emmen of Meppel? Bekijk dan ook onze vacatures in Drenthe.

Fulltime & parttime vacatures in Hoogeveen

Abeos Uitzendbureau biedt vacatures voor zowel fulltime werk als parttime werk in Hoogeveen en omstreken. Bij Abeos werken we samen met topwerkgevers in de industrie, groen, logistiek en foodsector. Wij zoeken vakkrachten voor fulltime- en parttime vacatures die de handen uit de mouwen willen steken.

Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures zijn er ook diverse parttime vacatures in Hoogeveen, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie- en Agribusiness vacatures in Hoogeveen

Wil je direct aan de slag als productiemedewerker of in de agribusiness? Abeos heeft vaak vacatures in de industrie in de regio Hoogeveen. Ook in de Agribusiness industrie hebben we veel opdrachtgevers voor een leuke en leerzame baan. Voor de meeste productie en industrie vacatures zijn geen specifieke eisen en kun je direct aan de het werk.

Hulp bij het vinden van een baan in Hoogeveen

Ben je woonachtig in Drenthe en op zoek naar werk in de gemeente Hoogeveen? Dan ben je van harte welkom bij ons uitzendbureau in Assen. Als uitzendbureau met een sterke regionale binding vindt Abeos het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Assen via 088 - 199 2000.