Vacatures in Meppel

Vind de vacature in Meppel die bij jou past

Ben je op zoek naar een leuk en uitdagend werk in Meppel? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen de vacatures in Meppel. Voor een nieuwe uitdagende baan ben je bij uitzendbureau Abeos aan het juiste adres.

Als eerste de nieuwste vacatures in Meppel in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan.

Resultaten vacatures zoeken

Job Alerts ontvangen met deze filters?

Topvacature

Allround machine operator 3 ploegen

Geplaatst op: 29-09-2022 | PR112649
Vaste Baan
40 uur pe...
MBO
Meppel
Food

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede bediening en optimalisatie van grotendeels computergestuur...

Heerlijk wonen en werken in Meppel

Meppel, in het uiterste zuidwesten van de provincie Drenthe, heeft een rijk handelsverleden. Er zijn veel oude gebouwen afgebroken, maar toch is er vrij veel te zien in Meppel. Door het centrum van Meppel lopen een aantal grachten. Mede vanwege de namen Heerengracht, Keizersgracht en Prinsengracht wordt de stad ook weleens het Mokum van het Noorden genoemd.

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Meppel, bijvoorbeeld Hoogeveen, Ruinerwold of Steenwijk? Bekijk dan ook onze vacatures in Drenthe.

Fulltime & parttime vacatures in Meppel

Abeos Uitzendbureau biedt vacatures voor zowel fulltime werk als parttime werk in Meppel en omstreken. Bij Abeos werken we samen met topwerkgevers in de industrie, groen, logistiek en foodsector. Wij zoeken vakkrachten voor fulltime- en parttime vacatures die de handen uit de mouwen willen steken.

Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures zijn er ook diverse parttime vacatures in Meppel, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie- en Agribusiness vacatures in Meppel

Wil je direct aan de slag als productiemedewerker of in de agribusiness? Abeos heeft vaak vacatures in de industrie in de regio Meppel. Ook in de Agribusiness industrie hebben we veel opdrachtgevers voor een leuke en leerzame baan. Voor de meeste productie en industrie vacatures zijn geen specifieke eisen en kun je direct aan de het werk.

Hulp bij het vinden van een baan in Meppel

Ben je woonachtig in Drenthe en op zoek naar werk in de gemeente Meppel? Dan ben je van harte welkom bij ons uitzendbureau in Meppel. Als uitzendbureau met een sterke regionale binding vindt Abeos het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Meppel via 088 - 199 2000.