Vacatures in Flevoland

Vacatures in de provincie Flevoland: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de provincie Flevoland en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in deze provincie? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we sa...

Lees meer

Resultaten vacatures zoeken

Heb je vragen over een vacature of het solliciteren?

(assistent) Hovenier

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177891
Vaste Baan
36-40 uur...
VMBO
EMMELOORD
Groen

Ben jij opzoek naar een leuke tijdelijke klus. Bijvoorbeeld omdat je vanaf september weer gaat beginnen met school. Dan ...

Operator 3-ploegendienst

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177892
Langere Tijd
40 uur pe...
MBO
Emmeloord
Industrie
Tot € 2.600,00 per Maand

Lijkt het jouw leuk om te werken in een omgeving waar het altijd lekker ruikt? Dan is deze vacature wat voor jouw!

A...

Operator Bakker

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177893
Langere Tijd
40 uur pe...
MBO
Emmeloord
Industrie
Tot € 2.700,00 per Maand

Samen met jouw collega ’s ga jij aan het broodbakken. Wel 350 duizend broden en een miljoen bolletjes per week.

Zie ...

Werkvoorbereider Spuiterij

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177894
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Emmeloord
Techniek

Ben jij een echte aanpakker en heb je affiniteit met groot materieel. Dan is deze vacature iets voor jouw.

Als werkv...

Werkvoorbereider Spuiterij

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177895
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Emmeloord
Techniek

Ben jij een echte aanpakker en heb je affiniteit met groot materieel. Dan is deze vacature iets voor jouw.

Als werkv...

Monteur Spuiterij

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177896
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Emmeloord
Techniek

Als Monteur ben jij de handige Harrie van het stel. Jij zorgt ervoor dat het materieel dat binnen komt gedemonteerd word...

Spuiter

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177897
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Emmeloord
Techniek
Tot € 17,00 per Uur

Zorg jij er voor dat alles net iets meer kleur krijgt? Dan zijn wij opzoek naar jouw!

Als spuiter zorg jij ervoor d...

Schilder spuiterij

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177898
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Emmeloord
Techniek

Heb jij een oog voor detail en heb je affiniteit met groot materiaal.

Dan zijn wij opzoek naar jouw! Als schilder ze...

Schilder spuiterij

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177899
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Emmeloord
Techniek

Heb jij een oog voor detail en heb je affiniteit met groot materiaal.

Dan zijn wij opzoek naar jouw! Als schilder ze...

Logestiek medewerker spuiterij

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177900
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Emmeloord
Techniek

Zorg jij er voor dat alles op rolletjes loop? Dan is deze vacature iets voor jouw.

Als logistieke medewerker spuiter...

Assemblage Medewerker Kozijnen

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177901
Langere Tijd
40 uur pe...
MBO
Dronten
Techniek
Tot € 2.500,00 per Maand

Maak jij van alle losse onderdelen één kozijn?

Dan zijn wij opzoek naar jouw! Als assemblage medewerker zorg jij er ...

Productiemedewerker Landbouw

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177902
Tijdelijk
40 uur pe...
VMBO
Zeewolde
Agrarisch

Voor het komende seizoen zijn we opzoek naar enthousiaste medewerkers die dit mooie proefbedrijf ondersteunen met de voo...

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in de provincie Flevoland

Flevoland is een provincie van Nederland in het midden-oosten van het land. Het is de twaalfde en jongste provincie van Nederland. In 1986 werden de zuidelijke en oostelijke Flevopolders (van de Noordoostpolder), samen met enkele moerasgebieden, samengevoegd tot één provinciale eenheid: Flevoland. De provincie grenst in het uiterste noorden aan Friesland en Groningen, in het noordoosten aan Drenthe, in het noordwesten aan Overijssel en Noord-Holland, in het zuidoosten aan Gelderland en in het zuidwesten aan Utrecht en Noord-Holland. Flevoland bestaat uit 6 gemeenten: Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde. De hoofdstad van de provincie is Lelystad en de dichtstbevolkte stad is Almere. Almere maakt deel uit van de Randstad en is uitgegroeid tot de zevende stad van het land. Buiten de stedelijke gebieden wordt het land in Flevoland voornamelijk gebruikt voor landbouw. Flevoland staat bekend om pure heerlijkheden van gezonde bodem. Naast dat Flevoland een leuke provincie is om te wonen, is het ook een interessante provincie om te werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Flevoland en biedt de leukste banen aan.

Fulltime & parttime vacatures in Flevoland

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in de provincie Flevoland, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in de provincie Flevoland? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in de provincie Flevoland.

Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in de provincie Flevoland.

Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Flevoland? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in de provincie Flevoland.

Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in de provincie Flevoland? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Flevoland. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.

Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in de provincie Flevoland.

Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in de provincie Flevoland en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!

Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in de provincie Flevoland? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Flevoland.

Milieu & energie vacatures

Kun jij goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag met collega's in teamverband? En wil je graag een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Kijk dan vooral even naar onze milieu & energie vacatures in de provincie Flevoland! Wie weet werk jij straks als installatiemonteur via Abeos Uitzendbureau.

Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in de provincie Flevoland.

Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in de provincie Flevoland.

Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in de provincie Flevoland en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.

Werk in de provincie Flevoland

Zoek je vacatures in de provincie Flevoland? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de provincie:

Of bekijk al onze vacatures in de provincie Flevoland.

Hulp bij het vinden van werk in de provincie Flevoland

Ben je woonachtig in de provincie Flevoland of ben je op zoek naar werk in de provincie, maar weet jij niet welke baan in Flevoland het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Dronten. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Flevoland via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in de provincie Flevoland