Abeos
  1. Vacatures
Altijd 200+ vacatures online

Vacatures in Steenwijk

Vind de vacature in Steenwijk die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Steenwijk en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in deze leuke stad? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met topwerkgevers in onder andere de industrie, groen, logistiek en foodsector. Voor deze topwerkgevers zoeken wij elke dag naar vakspecialisten die graag de handen uit de mouwen willen steken. Neem dus gerust een kijkje tussen onze vacatures in Steenwijk. Je kunt zoeken per vakgebied, contractduur, soort dienstverband, opleidingsniveau en plaats.


Wil jij als eerste de nieuwste vacatures in Steenwijk in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan!

0 resultaten

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Steenwijk

Steenwijk is een stad in de provincie Overijssel. Van oorsprong is Steenwijk en oude vestingstad. De stad heeft prachtige stadsgrachten, een markplein waarop sinds 1358 markten en evenementen plaatsvinden, een driebeukige kerk met de hoogste toren van Oost-Nederland en een Historische Vereniging. Villa Rams Woerthe is een bezoekje waard als je in Steenwijk bent. Het is het eerste museumhuis van Vereniging Hendrick de Keyser. De villa is in stijl van de Nederlandse variant van de Jugendstil of art nouveau. Naast dat Steenwijk een leuke stad is om te wonen, is het ook een interessante stad om te werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Steenwijk en biedt de leukste banen aan.


Fulltime & parttime vacatures in Steenwijk

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Steenwijk en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.


Industrie vacatures

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de industriële sector in Steenwijk? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Steenwijk.


Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Steenwijk.


Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Steenwijk? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de tofste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Steenwijk.


Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Steenwijk? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Steenwijk. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.


Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Steenwijk.


Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Steenwijk en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!


Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Steenwijk? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Steenwijk.


Milieu & energie vacatures

Kun jij goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag in teamverband en wil je graag een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Kijk dan vooral even naar onze milieu & energie vacatures in Steenwijk! Wie weet werk jij straks als installatiemonteur bij een van onze leuke werkgevers!


Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een leuke baan tussen onze bouw vacatures in Steenwijk.


Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Steenwijk.


Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Steenwijk en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.


Werk in de buurt van Steenwijk

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Steenwijk? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de regio:
- Vacatures in Havelte
- Vacatures in Ruinerwold
- Vacatures in Meppel

Of bekijk al onze vacatures in de regio Overijssel.


Hulp bij het vinden van werk in Steenwijk

Ben je woonachtig in Overijssel of ben je op zoek naar werk in de gemeente Steenwijk, maar weet jij niet welke baan in Steenwijk het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem dan vooral contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Meppel. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Steenwijk via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Steenwijk

  • Ik zoek werk in Steenwijk. Wat moet ik doen?
  • Ik zoek per direct werk in Steenwijk. Wat moet ik doen?
  • Kan ik in Steenwijk werken zonder diploma?
  • Ik zoek vakantiewerk in Steenwijk. Wat moet ik doen?
  • Ik zoek studentenwerk in Steenwijk. Wat moet ik doen?
  • Ik wil graag werken en leren in Steenwijk. Wat moet ik doen?