Abeos
  1. Vacatures
Altijd 200+ vacatures online

Vacatures in Wezep

Vacatures Wezep: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Wezep en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in Wezep? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met topwerkgevers in onder andere de industrie, groen, logistiek en foodsector. Voor deze topwerkgevers zoeken wij elke dag naar vakspecialisten die graag de handen uit de mouwen willen steken. Neem dus gerust een kijkje tussen onze vacatures in Wezep. Je kunt zoeken per vakgebied, contractduur, soort dienstverband, opleidingsniveau en plaats.


Wil jij als eerste de nieuwste vacatures in Wezep in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan!

0 resultaten

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Wezep

Wezep is een plaats aan de rand van de Veluwe, in de provincie Gelderland. De plaats behoort tot de gemeente Oldebroek. De Prinses Margrietkazerne en het natuurgebied De Wezepsche Heide zijn kenmerkend voor de plaats. Naast dat Wezep een leuke stad is om te wonen, is het ook een interessante stad om te werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Wezep en biedt de leukste banen aan.


Fulltime & parttime vacatures in Wezep

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Wezep en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.


Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in Wezep? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Wezep.


Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Wezep.


Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Wezep? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Wezep.


Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Wezep? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Wezep. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.


Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Wezep.


Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Wezep en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!


Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Wezep? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Wezep.


Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in Wezep.


Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Wezep.


Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Wezep en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.


Hulp bij het vinden van werk in Wezep

Ben je woonachtig in Overijssel of ben je op zoek naar werk in de gemeente Wezep, maar weet jij niet welke baan in Wezep het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in IJsselmuiden. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Wezep via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Wezep

  • Ik zoek werk in Wezep. Wat moet ik doen?
  • Ik zoek per direct werk in Wezep. Wat moet ik doen?
  • Kan ik in Wezep werken zonder diploma?
  • Ik zoek vakantiewerk in Wezep. Wat moet ik doen?
  • Ik zoek studentenwerk in Wezep. Wat moet ik doen?
  • Ik wil graag werken en leren in Wezep. Wat moet ik doen?