Vacatures in Zutphen

Vind de vacature in Zutphen die bij jou past

Ben je op zoek naar een leuk en uitdagend werk in Zutphen? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen de vacatures in Zutphen. Voor een nieuwe uitdagende baan ben je bij uitzendbureau Abeos aan het juiste adres.

Als eerste de ...

Lees meer

Resultaten vacatures zoeken

Heb je vragen over een vacature of het solliciteren?

Kraanmachinist GWW

Geplaatst op: 19-01-2023 | PR171394
Langere Tijd
36-40 uur...
VMBO
Zutphen
Grond Weg...

Als kraanmachinist grond, weg en waterbouw ben je meer dan alleen een machinist. Voor deze functie zal je allerlei versc...

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Leuk en uitdagend werk in Zutphen

Zutphen, een Hanzestad gelegen aan de rivieren de Berkel en de IJssel, is een van de oudste steden van Nederland. Zutphen ligt aan de rand van zowel de Veluwe als de Achterhoek. Dat maakt Zutphen het ideale vertrekpunt voor heerlijke fiets- en wandeltochten, maar ook interessant om te wonen en werken.

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Zutphen, bijvoorbeeld Arnhem, Deventer of Doetinchem? Bekijk dan ook onze vacatures in Gelderland of Overijssel.

Fulltime & parttime vacatures in Zutphen

Abeos Uitzendbureau biedt vacatures voor zowel fulltime werk als parttime werk in Zutphen en omstreken. Bij Abeos werken we samen met topwerkgevers in de industrie, groen, logistiek en foodsector in Zutphen. Wij zoeken vakkrachten voor fulltime- en parttime vacatures die de handen uit de mouwen willen steken.

Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures zijn er ook diverse parttime vacatures, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie- en productie vacatures in Zutphen

Wil je direct aan de slag als productiemedewerker of operator? Abeos heeft vaak productie vacatures in de regio Zutphen. Ook in de logistiek hebben we veel opdrachtgevers voor een leuke en leerzame baan. Voor de meeste logistieke vacatures zijn geen specifieke eisen en kun je direct aan de het werk.

Hulp bij het vinden van een baan in Zutphen

Ben je woonachtig in Gelderland en op zoek naar werk in de gemeente Zutphen? Dan ben je van harte welkom bij ons uitzendbureau in Doetinchem. Als uitzendbureau met een sterke regionale binding vindt Abeos het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn. Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Doetinchem via 088 - 199 2000.