Vacatures in Zwolle

Vind de vacature in Zwolle die bij jou past

Ben je op zoek naar leuk en uitdagend werk in Zwolle? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen de vacatures in Zwolle. Voor een nieuwe uitdagende baan ben je bij uitzendbureau Abeos aan het juiste adres.

Als eerste de nieuwste vacatures in Zwolle in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan.

resultaten

Job Alerts ontvangen met deze filters?

Medewerker melkveebedrijf

Geplaatst op: 05-05-2022 | PR110173
Langere Tijd
0-12 uur ...
MBO
Zwolle
Agrarisch

Vanwege een stage van de huidige medewerker zoeken we iemand die de maand juni deze werkzaamheden zou willen doen. De ...

Dierenarts gezelschapsdieren

Geplaatst op: 26-01-2022 | PR107534
Langere Tijd
12-24 uur...
WO
Zwolle
Veterinair

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Of sta je aan het begin van je carrière? Wij hebben plaats voor 2 diere...

Heerlijk wonen en werken in Hanzestad Zwolle

Zwolle, een Hanzestad in de provincie Overijssel, is gelegen aan de rivier de IJssel. De stad Zwolle heeft een oude binnenstad met veel bezienswaardigheden, zoals museum de Fundatie en Waanders in de Broeren, restaurant De Librije en theater De Spiegel. Dit maakt deze Hanzestad interessant om te wonen en werken.

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Zwolle, bijvoorbeeld Deventer, Kampen of Meppel? Bekijk dan ook onze vacatures in Overijssel.

Fulltime & parttime vacatures in Zwolle

Abeos Uitzendbureau biedt vacatures voor zowel fulltime werk als parttime werk in Zwolle en omstreken. Bij Abeos werken we samen met topwerkgevers in de industrie, groen, logistiek en foodsector in deze Hanzestad aan de IJssel. Wij zoeken vakkrachten voor fulltime- en parttime vacatures die de handen uit de mouwen willen steken.

Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures zijn er ook diverse parttime vacatures in Zwolle, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie- en logistiek vacatures in Zwolle

Wil je direct aan de slag als productiemedewerker of operator? Abeos heeft vaak vacatures in de industrie in de regio Zwolle. Ook in de food industrie hebben we veel opdrachtgevers voor een leuke en leerzame baan. Voor de meeste productie en logistiek vacatures zijn geen specifieke eisen en kun je direct aan de het werk.

Hulp bij het vinden van een baan in Zwolle

Ben je woonachtig in Overijssel en op zoek naar werk in de gemeente Zwolle? Dan ben je van harte welkom bij ons uitzendbureau in IJsselmuiden. Als uitzendbureau met een sterke regionale binding vindt Abeos het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Zwolle via 088 - 199 2000.