Abeos

Vakgebied Food

Werken in de foodsector

Werken met natuur- en dierlijke producten. Afwisselende werktijden. Werken in ploegendiensten. Een goed basissalaris. Dat is werken in de foodsector.

Belangrijk werk in de voedselindustrie?

Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op voedselproductie. Je werkt soms aan de lopende band en bent binnen een (internationaal) team bezig met het beoordelen, produceren, inpakken, verpakken of vervoeren van voedsel.

Je kunt ook als laborant aan het voorbewerken en analyseren van dierlijk- en plantenmateriaal. Bijvoorbeeld in de vleesverwerking, een fruitbedrijf of bij bijvoorbeeld een veevoerproducent.

Met jouw werk maak je een belangrijk onderdeel uit van het eindproduct. En niet zomaar een product. Iets dat je zelf misschien later op tafel hebt staan. Van kruiden tot aan kipnuggets.

Bekijk actuele vacatures in food

Heb jij affiniteit met de voedingsindustrie?

Heb jij affiniteit met de voedingsindustrie? En houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Ontdek dan eens onze vacatures in de foodsector bij topwerkgevers als ForFarmers, Euroma, De Heus of Aldi.

Meer weten of contact

Functies in de foodsector

- Productiemedewerker
- Laborant
- Procesoperator
- Heftruckchauffeur
- Magazijnmedewerker
- Teamleider
- Medewerker technische dienst

En nog veel meer!

Naar de vacatures

Welke opleidingen en certificaten heb je nodig?

Wij bieden uiteenlopende vacatures in de foodsector. Voor sommige functies heb je speciale certificaten nodig. Heb je nog niet de juiste opleiding of certificering? Geen probleem! Wij kunnen je om- of bijscholen voor een baan in de foodsector via de Abeos Vakschool.

- HACCP-certificering
- Opleiding heftruckchauffeur
- VAPRO-training (procesoperators)

Meer weten over werken en leren

Is de foodsector niets voor jou? Bekijk de andere vakgebieden!

Zie jij jezelf eerder werken met elektrotechniek, rondcrossend in een magazijn of werken in de buitenlucht? Bekijk dan onze andere vakgebieden en ontdek werken in de techniek, logisitiek of groensector!

Inschrijven zonder gedoe
Online inschrijven in 1 minuut

Kom bij ons langs.

Online inschrijven kan bij ons binnen 1 minuut. Liever persoonlijk contact? Dat kan! We hebben 10 vestigingen verspreid over Nederland. Samen met jouw persoonlijke flexconsultant vind jij het werk dat je zoekt!