Werken in de sector milieu & energie

Onderdeel uitmaken van grootse (duurzaamheids)projecten. Werken in teams en met ploegendiensten. Dat is werken in de milieu & energie.

Bij onze opdrachtgevers in de sector milieu & energie werk je mee aan een duurzamere samenleving. Met het verwerken van restafval tot energie en grondstoffen. Achter het stuur van een kiepwagen of shovel. Of door het voorbereiden en aanleggen van duurzame (zonne-)energiebronnen. Waarbij je bouwt aan dragende constructies voor daken of waarbij je zelf zonnepanelen installeert. Werk dat 7 dagen per week doorgaat.

Kun je goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag in teamverband? En wil jij een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Ontdek dan eens onze vacatures bij topwerkgevers als Attero.

Functies in de sector milieu & energie

  • Shovel chauffeur
  • Installatiemonteur

En nog veel meer!

Naar de vacatures

Welke opleidingen en certificaten heb je nodig?

Wij bieden uiteenlopende vacatures in de sector milieu & energie. Voor sommige functies heb je speciale certificaten nodig. Heb je nog niet de juiste opleiding of certificering? Geen probleem! Wij kunnen je om- of bijscholen voor een baan in deze sector via de Abeos Vakschool.

  • Cursus Basisveiligheid VCA

Is milieu & energie niets voor jou? Bekijk de andere vakgebieden!

Zie jij jezelf eerder werken langs de weg, in het veld tussen de gewassen of in een fabriek? Bekijk dan onze andere vakgebieden en ontdek werken in de grond-, weg- en waterbouw, tuin- en akkerbouw of industrie!

Delen