Vacatures in Kampen

Vind de vacature in Kampen die bij jou past

Ben je op zoek naar een leuk en uitdagend werk in Kampen? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen de vacatures in Kampen. Voor een nieuwe uitdagende baan ben je bij uitzendbureau Abeos aan het juiste adres.

Als eerste de nieuwste vacatures in Kampen in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan.

Resultaten vacatures zoeken

Job Alerts ontvangen met deze filters?

Terrein medewerker

Geplaatst op: 22-09-2022 | PR112993
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Kampen
Agribusin...

In de functie van terreinmedewerker houd je je bezig met het instellen, bedienen, controleren en onderhouden van de proc...

Logistiek administratief medewerker

Geplaatst op: 15-09-2022 | PR112874
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Kampen
Agribusin...

Als logistiek administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het voeren van een adequate voorraadadministratie e...

Bedrijfswagen inbouwmonteur

Geplaatst op: 14-09-2022 | INBOUWMONTEUR
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Kampen
Industrie

Heb jij affiniteit met auto’s en ben je handig, dan is Dickhof bedrijfswagen inbouw opzoek naar jou! Voor hun vestiging ...

TIG lasser gezocht

Geplaatst op: 08-09-2022 | PR112703
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Kampen
Techniek

Je hebt niveau 2 behaald en bent, bijvoorkeur, een ervaren TIG lasser....

Hovenier

Geplaatst op: 04-01-2022 | PR096148
Langere Tijd
32-40 uur...
VMBO
Kampen
Groen

Je vind het leuk om het vak van hovenier te leren of je hebt de opleiding al afgerond. De tuinen die aangelegd en onderh...

Leuk en uitdagend werk in Kampen

Kampen, gelegen aan de benedenloop van de IJssel, nabij de uitmonding in het IJsselmeer en het Keteldiep, is dé plek als je werk zoekt in een groene en rustige omgeving. Kampen staat bekend om haar vele monumenten en heeft het een lange geschiedenis als handelsstad, dit maakt het voor veel mensen interessant om te wonen en werken.

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Kampen, bijvoorbeeld Zwolle, Dronten of Emmeloord? Bekijk dan ook onze vacatures in Overijssel.

Fulltime & parttime vacatures in Kampen

Abeos Uitzendbureau biedt vacatures voor zowel fulltime werk als parttime werk in Kampen en omstreken. Bij Abeos werken we samen met topwerkgevers in de industrie, groen, logistiek en foodsector in Kampen. Wij zoeken vakkrachten voor fulltime- en parttime vacatures die de handen uit de mouwen willen steken.

Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures zijn er ook diverse parttime vacatures, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie- en productie vacatures in Kampen

Wil je direct aan de slag als productiemedewerker of operator? Abeos heeft vaak productie vacatures in de regio Kampen. Ook in de logistiek hebben we veel opdrachtgevers voor een leuke en leerzame baan. Voor de meeste logistieke vacatures zijn geen specifieke eisen en kun je direct aan de het werk.

Hulp bij het vinden van een baan in Kampen

Ben je woonachtig in Overijssel en op zoek naar werk in de gemeente Kampen? Dan ben je van harte welkom bij ons uitzendbureau in IJsselmuiden. Als uitzendbureau met een sterke regionale binding vindt Abeos het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn. Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Kampen via 088 - 199 2000.