Vacatures in Kampen

Vind de vacature in Kampen die bij jou past

Ben je op zoek naar een leuk en uitdagend werk in Kampen? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen de vacatures in Kampen. Voor een nieuwe uitdagende baan ben je bij uitzendbureau Abeos aan het juiste adres.

Als eerste de ni...

Lees meer

Resultaten vacatures zoeken

Heb je vragen over een vacature of het solliciteren?

Monteur Zonnepanelen

Geplaatst op: 18-01-2023 | PR171346
Vaste Baan
40 uur pe...
VMBO
Kampen
Techniek
Vanaf € 12,95 per Uur

Om 6:30 wordt je door jouw collega opgepikt om naar het project te rijden waar je die dag zonnepanelen gaat monteren en ...

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Leuk en uitdagend werk in Kampen

Kampen, gelegen aan de benedenloop van de IJssel, nabij de uitmonding in het IJsselmeer en het Keteldiep, is dé plek als je werk zoekt in een groene en rustige omgeving. Kampen staat bekend om haar vele monumenten en heeft het een lange geschiedenis als handelsstad, dit maakt het voor veel mensen interessant om te wonen en werken.

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Kampen, bijvoorbeeld Zwolle, Dronten of Emmeloord? Bekijk dan ook onze vacatures in Overijssel.

Fulltime & parttime vacatures in Kampen

Abeos Uitzendbureau biedt vacatures voor zowel fulltime werk als parttime werk in Kampen en omstreken. Bij Abeos werken we samen met topwerkgevers in de industrie, groen, logistiek en foodsector in Kampen. Wij zoeken vakkrachten voor fulltime- en parttime vacatures die de handen uit de mouwen willen steken.

Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures zijn er ook diverse parttime vacatures, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie- en productie vacatures in Kampen

Wil je direct aan de slag als productiemedewerker of operator? Abeos heeft vaak productie vacatures in de regio Kampen. Ook in de logistiek hebben we veel opdrachtgevers voor een leuke en leerzame baan. Voor de meeste logistieke vacatures zijn geen specifieke eisen en kun je direct aan de het werk.

Hulp bij het vinden van een baan in Kampen

Ben je woonachtig in Overijssel en op zoek naar werk in de gemeente Kampen? Dan ben je van harte welkom bij ons uitzendbureau in IJsselmuiden. Als uitzendbureau met een sterke regionale binding vindt Abeos het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn. Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Kampen via 088 - 199 2000.