Vacatures in Kampen

Vacatures Kampen: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Kampen en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in de stad Kampen? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met topwerkgevers ...

Lees meer

Resultaten vacatures zoeken

Heb je vragen over een vacature of het solliciteren?

Terreinmedewerker (fulltime)

Geplaatst op: 05-06-2023 | PR178017
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Kampen
Industrie

In de functie van terreinmedewerker houd je je bezig met het instellen, bedienen, controleren en onderhouden van de pr...

Shovelmachinist

Geplaatst op: 05-06-2023 | PR178018
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Kampen
Industrie
Tot € 3.000,00 per Maand

als Shovelmachinist zorg jij er voor dat het graan op de juiste plek terecht komt. Of het nu in of uit de opslagruimte ...

Monteur Zonnepanelen

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177905
Vaste Baan
40 uur pe...
VMBO
Kampen
Techniek
Vanaf € 12,95 per Uur

Om 6:30 wordt je door jouw collega opgepikt om naar het project te rijden waar je die dag zonnepanelen gaat monteren en ...

Werkplaatsmedewerker

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177910
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
KAMPEN
Bouw
Tot € 4.000,00 per Maand

Zoek jij een afwisselende baan in de metaal? Dan is deze vacature iets voor jouw.

In de werkplaats voer je lichte me...

Logistiek administratief medewerker - inkomende goederen

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177943
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Kampen
Agribusin...

In deze functie met jij samen met een team van 5 andere verantwoordelijke voor een adequate voorraadadministratie. Julli...

Pracownik produkcji

Geplaatst op: 01-02-2023 | PR174141
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
KAMPEN
Industrie

Szukasz pracy na stałe w Kampen/Ijsselmuiden? To w sam raz dla ciebie. Prosta praca przy sadzonkach mlodych roslin na ha...

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Hanzestad Kampen

Kampen, gelegen aan de benedenloop van de IJssel, nabij de uitmonding in het IJsselmeer en het Keteldiep, is dé plek als je werk zoekt in een groene en rustige omgeving. Kampen staat bekend om haar vele monumenten en heeft het een lange geschiedenis als handelsstad. Je vindt er genoeg exclusieve boetiekjes, trendy woonwinkels, leuke kledingwinkels en speciaalzaken. Naast dat Kampen een leuke stad is om te wonen, is het ook een interessante stad om te werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Kampen en biedt de leukste banen aan.

Fulltime & parttime vacatures in Kampen

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Kampen en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in Kampen? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Kampen.

Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Kampen.

Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Kampen? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Kampen.

Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Kampen? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Kampen. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.

Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Kampen.

Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Kampen en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!

Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Kampen? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Kampen.

Milieu & energie vacatures

Kun jij goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag met collega's in teamverband? En wil je graag een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Kijk dan vooral even naar onze milieu & energie vacatures in Kampen! Wie weet werk jij straks als installatiemonteur in deze leuke stad in Overijssel.

Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in Kampen.

Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Kampen.

Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Kampen en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.

Werk in de buurt van Kampen

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Kampen? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de regio:

Of bekijk al onze vacatures in de regio Overijssel.

Hulp bij het vinden van werk in Kampen

Ben je woonachtig in Overijssel of ben je op zoek naar werk in de gemeente Kampen, maar weet jij niet welke baan in Kampen het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in IJsselmuiden. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Kampen via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Kampen