Vacatures in Raalte

Vacatures Raalte: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Raalte en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in deze mooie plaats? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met topwerkgeve...

Lees meer

Resultaten vacatures zoeken

Heb je vragen over een vacature of het solliciteren?

Topvacature

Medewerker Groenvoorziening Gemeente Raalte

Geplaatst op: 06-06-2023 | PR171611
Langere Tijd
32-40 uur...
VMBO
Raalte
Groen

“Jij zorgt dat de openbare plekken in de gemeente Raalte zo leefbaar, veilig en schoon mogelijk zijn" In teamverband zo...

Topvacature

SPOED - Medewerker Groenvoorziening - Gemeente Raalte

Geplaatst op: 31-05-2023 | PR171668
Tijdelijk
32-40 uur...
VMBO
Raalte
Groen

Wij zijn per direct op zoek naar een Medewerker Groenvoorziening voor onze opdrachtgever de Gemeente Raalte. Als medewer...

Procesoperator

Geplaatst op: 23-05-2023 | PR177435
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Raalte
Industrie
Vanaf € 10,00 per Uur

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • bedienen en instellen van verschillende geautomatiseerde processen
  • tijdi...

Groenspecialist

Geplaatst op: 23-05-2023 | PR177436
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Raalte
Groen

Als Hovenier ben jij de specialist in het groen. Je gaat te werk bij klanten, bedrijven en scholen. Alles wat te maken h...

Allround storingsmonteur

Geplaatst op: 23-05-2023 | PR177437
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Raalte
Techniek

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Oplossen van storingen
  • Onderhouden van machines
  • Uitvoeren van modific...

Calculator

Geplaatst op: 23-05-2023 | PR177448
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Raalte
Bouw

Als calculator / werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket. Deze uitdagende functie ga ji...

Technisch productspecialist

Geplaatst op: 23-05-2023 | PR177453
Langere Tijd
36-40 uur...
HBO
Raalte
Techniek
Vanaf € 17,50 per Uur

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

  • Eindverantwoordelijke voor de specificatie van diverse elektronische on...

Markeringsspecialist (aanbrengen weg- of straat markeringen)

Geplaatst op: 23-05-2023 | PR177463
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Raalte
Industrie

Ben jij bekend met de glow in the dark vluchtroutes? De bewegwijzering in fabriekshallen en de creatieve symbolen op sch...

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Raalte

Raalte is een plaats in de provincie Overijssel. Het wordt ook wel het kloppend hart van Salland genoemd. Onder andere Stoppelhaene, Ribs&Blues, en de Sallandse Wandelvierdaagse zijn bekende evenementen van Raalte. De plaats ligt op korte afstand van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, een gebied waar heerlijk gewandeld of gefietst kan worden. Naast dat Raalte een leuke plaats is om te wonen, is het ook een interessante plaats om te werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Raalte en biedt de leukste banen aan.

Fulltime & parttime vacatures in Raalte

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Raalte en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in Raalte? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Raalte.

Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Raalte.

Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Raalte? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Raalte.

Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Raalte? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Raalte. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.

Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Raalte.

Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Raalte en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!

Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Raalte? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Raalte.

Milieu & energie vacatures

Kun jij goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag met collega's in teamverband? En wil je graag een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Kijk dan vooral even naar onze milieu & energie vacatures in Raalte! Wie weet werk jij straks als installatiemonteur in deze leuke plaats.

Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in Raalte.

Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Raalte.

Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Raalte en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.

Werk in de buurt van Raalte

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Raalte? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de regio:

Of bekijk al onze vacatures in de regio Overijssel.

Hulp bij het vinden van werk in Raalte

Ben je woonachtig in Overijssel of ben je op zoek naar werk in de gemeente Raalte, maar weet jij niet welke baan in Raalte het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Heeten. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Raalte via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Raalte