Abeos
  1. Diensten voor werkgevers
  2. Inhouse Services

Inhouse Services

Inhouse Services

Werkprocessen optimaliseren door middel van flexibel personeel? Zonder zelf om te hoeven kijken naar de werving, selectie, planning én administratie? Dat kan geregeld worden!

Kies je voor inhouse services, dan hoef je je niet druk te maken over de invulling van personeel. Geen gedoe, gewoon doen waar jij goed in bent. Dan doen wij dat ook. Indien gewenst ter plekke in jullie bedrijf. Of volledig digitaal. We zorgen voor een geoliede planning op basis van poules. En met onze ervaring in de industrie, groen, logistiek en food én ons uitgebreide netwerk, zit je nooit verlegen om vakkundig personeel. Dat betekent zonder problemen op- of afschalen. Is er om- of bijscholing nodig? Geen probleem! Dat regelen wij via de Abeos Vakschool .

Wanneer gebruikmaken van inhouse services?

Als je meer grip wil krijgen op de invulling en planning van (flexibel) personeel, zonder daar zelf een dagtaak aan te hebben. Of als jouw bedrijf de afdeling personeelszaken wil professionaliseren of digitaliseren. Wij nemen alle HR-gerelateerde taken uit handen. Van werving tot inwerken. Kortom: vakkundige werknemers op de momenten én plekken waar ze het hardst nodig zijn.

De voordelen van inhouse services

Een externe partij die al jouw personeelszaken regelt? Dit zijn de voordelen:
- Flexibiliteit en risicospreiding: direct inspelen op personeelsbehoeften, omdat wij de planning beheren. Snel anticiperen door op- en afschaling met geschikt en vakkundig personeel.
- Geen geregel: jullie houden je bezig met jullie core business. En wij met die van ons: de invulling en planning van personeel.
- Kennis in huis: je hoeft je niet bezig te houden met ingewikkelde HR- en werknemersvraagstukken, zoals de WAB. Dat doen wij.
- Gegarandeerde kwaliteit: de industrie, groen, logistiek en foodsector kennen wij als geen ander. We hebben onze sporen verdiend en beschikken over een uitgebreid netwerk aan MBO-, HBO- en WO-geschoolden.

Geen gedoe. Gewoon goed geregeld.

Wij hebben een SNA Keurmerk en zijn lid van de ABU. Onze uitzendkrachten krijgen gegarandeerd een vast uurloon en wekelijkse verloning. Volgens de cao van jouw organisatie of de cao voor uitzendkrachten. Daarbij werken we vanzelfsprekend volgens de Beloningsrichtlijn Inleners (BRI).

Naast inhouse services behoren uitzenden, detacheren, Abeos Student en werving & selectie tot onze diensten.

Op zoek naar een nieuwe werknemer?

Wij regelen het! Kom langs in een van onze vestigingen of neem contact op via dit contactformulier.

Terug
Diensten voor werkgevers
Ontdek het aanbod