Diensten voor werkgevers

Tijdelijk op zoek naar aanpakkers in de industrie, logistiek, food of groensector? Naar vakkrachten die de handen uit de mouwen steken? Juist als jouw organisatie dit het hardst nodig heeft?

Dit zijn vragen waar onze flexconsultants en regiomanagers wel raad mee weten. Zij denken in oplossingen. Zij begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers werken. Of het nu gaat om extra handen tijdens de seizoenspiek, vanwege tijdelijke uitval of een nieuwe collega met een specifiek specialisme.

Wij helpen onze opdrachtgevers aan geschikt én vakkundig personeel. Ook als daar om- of bijscholing voor nodig is. Geen gedoe, maar snel en zonder langdurige administratie. Zodat er direct kan worden overgegaan op waar het echt om draait: gewoon werken.

Persoonlijk advies over een vorm die het best bij jouw organisatie past? Kom eens op de koffie bij een van onze vestigingen.

Direct contact?

De volgende (regio)managers kunnen je snel verder helpen bij vragen over de inzet van flexibel personeel en onze overige dienstverlening.

Elja Vels

Regiomanager
ERIC VELTHOF.png

Eric Velthof

Accountmanager

Onze diensten

Waarmee kunnen we jou en je bedrijf van dienst zijn?

Delen